søndag den 24. marts 2013

Olivers müsli

I dag har vi holdt Olivers 4 års fødselsdag. Vi inviterede familien til brunch, og en af de ting vi serverede var glas med vaniljeyoghurt med hjemmelavet müsli og friske hindbær. Opskriften er også hjemmelavet og er inspireret af bogen "Brunch" af Mette Busk Christensen og Birgitta Wolfgang Drejer.

Opskrift:
250 g havregryn
100 g solsikkefrø
100 g græskarkerner
100 g sesamfrø
150 g groft hakkede hasselnødder
150 g groft hakkede mandler
150 g kokosmel
250 g akaciehonning

Vi blandede det hele sammen og ristede det i ovnen i ca 20 min ved 160 grader. Det er en stor portion, så vi brugte to bageplader og vendte lidt rundt i blandingen under ristningen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...