torsdag den 21. marts 2013

Påskeæg

For et par uger siden, var jeg så heldig at modtage en pakke fra Odense Marcipan. Så da jeg havde fri i går, og derfor holdt Oliver hjemme, lavede vi en masse påskeæg.


Appelsin-crunch:
Vi smeltede 25 g sukker med 25 gram mandler, som jeg hakkede, da det var kølet af. Det blandede jeg i marcipanen (tog bare lidt på gefüll). Og så overtrukket med mørk chokolade.

Hyldeblomst med hvid chokolade og guldglimmer:
Opskriften er fra Odense Marcipan - jeg har stadig en del af den hjemmelavede hyldeblomstsaft fra i sommers, så den brugte jeg :o)

Nougatkrokant:
Opskriften er fra Odense Marcipan - jeg har overtrukket med mørk chokolade og lavet lidt mønster med lidt lys chokolade

Pistacie:
Jeg har opskriften fra denne blog, jeg brugte dog ikke salt.


Eneste ulempe med pakken fra Odense Marcipan, er at der var alt for lidt marcipan :) Ville gerne have prøvet nogle flere af Odense's egne opskrifter samt denne opskrift med passionsfrugt.

Jeg smagte på æggene i går aftes, og jeg synes rigtig godt om dem med lidt knas i, da det ellers godt kan blive lidt for sødt. Men det kan jo aldrig gå helt galt, når man leger med chokolade, nougat og marcipan! :)

Produkterne er sponsoreret

4 kommentarer:

  1. Mums de ser lækre ud Pia.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Helena. Har købt ekstra marcipan og fik manden til at køre forbi specialkøbmanden, så skal snart prøve dem med passionsfrugt ;)

      Slet
  2. mmmm - man bliver jo helt lækkersulten:-)
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
    Svar
    1. De smager også godt ;) er sikker på de blir populære som værtindegaver her i påsken. Kh Pia

      Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...