søndag den 25. august 2013

Gaver #2

I går var jeg til min mors fødselsdag. Jeg synes, det er dejligt at komme med hjemmelavede gaver, og når min mor selv nævner, hun ønsker sig nogle af mine ting, så er det jo win-win. I foråret nævnte min mor, at hun ønskede sig en rød halskæde ala de halskæder, jeg tidligere har lavet til hende. Og den fik jeg lavet forleden, og den har jeg så lagt i en ekstra smykkeæske fra guldsmeden, så det ser super proff ud :o)

Farven snyder, for perlerne er postkasserøde..

Derudover har jeg lavet denne flagranke, og dem skal jeg helt sikkert sy flere af! De er så fine til fødselsdage og lignende, og eftersom de er af stof, kan de holde længe og vaskes. Ideen er fundet her, men jeg har ændret på målene, da jeg havde brug for nogle større flag.


Jeg har limet satinbåndet på med tekstillim, og derefter syet en syning på symaskinen, så båndet sidder HELT fast :) Og så er alle flagene sat på et hvidt kantbånd.


I dag skal der bare hygges med ungerne, og i den kommende uge skal jeg bage nogle feriekager til mine forældres arbejdspladser. Der er både nogle nye og nogle gamle opskrifter, som skal i brug. Jeg er især spændt på den ene slags cupcakes til min far :)

God søndag :o)

4 kommentarer:

 1. Super flot halskæde:-) Her har vi lavet flagranke af perler, den holder også:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mie. Jeg har faktisk også gang i en flagranke af perler, som måske skal på juletræet, som var lidt for bart sidste år..

   Slet
 2. Super flot kæde ... og flagranker er altid så festlige.
  Fin blog du har - jeg måtte jo lige se, hvem der også har mit kælenavn (brugtes dog kun på mit job) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og tak :) Jeg har kun brugt det lidt til håndbold, men det poppede op da jeg skulle vælge navn til bloggen for 2 år siden :o)

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...