mandag den 7. oktober 2013

Appelsincupcakes med chokolade-creamcheese frosting

Jeg har eksperimenteret lidt med nogle forskellige opskrifter, og det er der kommet disse lækre cupcakes ud af :)


Dejen (24 stk. alm str.)

125 g smør
250 g sukker
2 æg
225 g mel
2 tsk bagepulver
3/4 dl vanilleyoghurt
1,5 dl friskpresset appelsinsaft (svarer ca. til 2 appelsin)
reven skal fra 2 appelsiner

Smør og sukker piskes godt sammen. Æggene tilsættes 1 af gangen, og der piskes grundigt. Bagepulver, appelsinskal og mel blandes sammen, og det blandes i dejen skiftevis med yoghurt og appelsinsaften. Kagerne bages i ca. 18 min ved 200 grader i alm. ovn.

Chokolade-creamcheese-frosting (til ca. 20 kager)

200 g flødeost naturel
40 g blødt smør
100 g mørk smeltet chokolade (let afkølet)
reven skal fra 1 appelsin
Flormelis (jeg brugt ca 2/3 af en pakke, dvs. 340 g)

Pisk ost og smør ensartet sammen med appelsinskallen. Tilsæt chokoladen lidt af gangen. Når massen er ensartet tilsættes flormelis til man har den rigtige konsistens, hvor frostingen kan holde formen.

Jeg har sprøjtet frostingen med 1M tyllen og pyntet med guldglimmer og 1 knækket orangestang fra Toms.


Mums og velbekomme  :)

Det er MIG, som har udarbejdet opskriften, så husk lige at linke, hvis du nævner/gengiver opskriften :)


6 kommentarer:

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...