lørdag den 9. november 2013

#6 - savlesmække

Jeg har syet en masse savlesmække, for Chloés mor har bestilt 4, Carl-Johans mor har bestilt 3 og det samme har Oscars mor. Og når nu jeg var i gang, kunne jeg lige sy lidt ekstra til 'lageret' :) Og det var vist en god ide, for tidligere på aftenen sendte min mor mig en besked om et julemarked i Roskilde, hvor en stand kun koster 200 kr./dag. Så det overvejer jeg - MEGET. Men jeg er nervøs, for hvad skal jeg have med? og hvor meget? og kan jeg nå at få fremstillet nok? Det ville være fint at deles om standen, men kender ikke lige nogen, som jeg kan dele med... hmmm, sikke en masse tanker min kære mor har sat i gang!!! Nå, men her får I billedet af en masse savlesmække og DIY'en finder I her:


Jeg har flere forsider liggende klar, men jeg løb tør for fleece, så det nyindkøbte skal lige tørre, før end jeg kan sy endnu flere smække :)


10 kommentarer:

 1. Nøj hvor er de fine. Vi har været afhængige af Savlesmække da prinsessen var gylpebarn. Mon ikke der er andre der har det lige sådan, , så dem kan du sagtens lave en masse af :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Har klippet til en masse nye savlesmække, så tak for dit råd ;)

   Slet
 2. De er virkelig fine - spændende havd du finde ud af med julemarkedet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, jeg er også spændt :) kæmper med at få syet en masse, så jeg har noget på lager, hvis jeg ender med at komme afsted ;) uhh, de mange sommerfugle.....

   Slet
 3. De er da SÅ fine!
  - Conrad er også storforbruger af savlesmække - måske jeg skulle kaste mig over sådan et projekt, med nogle lidt mere fancy smækker!

  Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK! og de er både nemme og hurtige at lave, så du må bare i gang ;)

   Slet
 4. SIkke en produktion, du har haft gang i. De er rigtigt fine!
  Det lyder spændende med det julemarked. Jeg kunne godt tænke mig at prøve sådan noget, men så er der jo alt det med skat osv, og det orker jeg ikke at sætte mig ind i. Men en gang kunne det være sjovt at prøve :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja, det med skat er sørme lidt forvirrende og jeg synes ikke SKAT var specielt hjælpsomme i foråret, da jeg ville forskudsregistrere.. Hmmm, håber bare jeg har gjort det rigtigt.... kh Pia

   Slet
 5. Kan man købe nogle savlesmækker af dig? De er godt nok fine :) Og så har man nogen som ikke alle andre har :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeanette, jeg har svaret på din mail :) Og ellers finder du bare min Facebook gruppe via "Til Salg" fanen øverst på bloggen :)

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...