mandag den 24. marts 2014

Oliver 5 år

I dag fylder min store dreng 5 år! Det er helt vildt som tiden flyver, total kliche, men på den ene side synes jeg lige vi har fået ham, og på den anden side føles det som om vi har haft ham altid:) I går fejrede vi ham med familien, og i dag har børnehaven og mine forældre hygget om ham.


Han har fået flere æsker LEGO, som er det helt store hit :) Og af os har har fået et sæt med kniv og skrællekniv fra Kitchen4Kids samt en bunke tøj, som jeg har syet.

Undertrøjer syet efter eget mønster (str. 110-116)

Natbukser med lomme og nattrøje i str. 110 (begge Ottobre)

Bukser fra Minikrea

Og til hans nye værelse har jeg syet to puder med Rasmus Klump.Og til sidst min skønne dreng i det nye nattøj. Han var så fuld af indtryk, at han selv bad om at komme i seng. Hans bedste kommentar i dag, var da han sagde " og snart så blir jeg 6 år" :) Godt, han har et helt år til at vokse sig stor og stærk til at skulle i skole. Endnu et helt år til bare at være barn og nyde livet <3


9 kommentarer:

 1. Tillykke med ham, Lego er altid et hit!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) ja, LEGO er og bliver et hit :) kh Pia

   Slet
 2. Stort tillykke med jeres store lille dreng :) tiden går så stærkt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bianca :) Ja, tiden flyver, og han har allerede travlt med at han skal i skole næste år... puha... kh Pia

   Slet
 3. Svar
  1. Tak Vicki :) Og tillykke med Noah i sidste uge :) kh Pia

   Slet
 4. Hjerteligt tillykke! Hvor er han skøn! Og dejlige ting du har syet til ham :-)))) Ja, tiden fiser altså bare af sted - jeg har det på samme måde med Bettefisen; og han er kun 18 mdr.! Synes kun liiige at jeg lå og pressede ham ud i går, og nu snakker og vimser han fornøjeligt og selvsikkert rundt...det er en utrolig udvikling at være vidne til og del af. Men nøj hvor det går stærkt!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK :) Ja, det er er noget af en udvikling - især de første par år, men også nu hvor relationer knyttes og han skal lære, hvordan man er gode venner, hvordan man bør opføre sig og alt i den retning :) Og ja han ER skøn <3 kh Pia

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...