onsdag den 16. juli 2014

BM14 #5 - kravlegårdstæppe

Så lykkedes det mig igen at få strøget en ting på min to do liste :) Nemlig dette lækre blå kravlegårdstæppe - er selv helt vild med det, og overvejer om vi ikke lige skal have et barn til, bare for at kunne få sådan et lækkert tæppe - men det er måske alligevel lidt overdrevet ? :)

Det ensfarvede, stjernerne og cirkus er fra Stof2000
Småfolk, uglerne og Katvig er gamle dynebetræk
Striberne er fra Lille Per Seng

Jeg har jo købt en masse turkise stoffer til et stort slumretæppe til mig selv, men nu er jeg i tvivl om det i stedet skal være i blå farver... hmmm, livets store valg :)

I går fik jeg lyst til at droppe mine sædvanlige syprojekter/bestillinger, og i stedet tegnede jeg mønstret af til leggins (3 størrelser) og et par bukser til Oliver (str.116 - står også på min to do liste). 

Så først fik jeg lige 4 par leggins ud af en meter lilla skinnende jersey:


Og så har jeg taget forskud på Christinas genbrugsudfordring og har klippet to par gamle cowboybukser op. Først blev et par af mandens bukser klippet til et par bukser til Oliver, og herunder er det et par af mine med stræk i, så forsøgsvis laves til leggins str. 98 :)


Og her til morgen fik jeg også tegnet mønstret til overdelen fra Fernanda-buksedragten fra Stof2000, så i morgen skal overlockeren bare i gang igen :) I aften står den nemlig på cafehygge med en veninde :)

4 kommentarer:

 1. Super flot kravlegårdstæppe :-) Kan da godt forstå du er vild med farve sammensætningen :-) Bliver spændende at se dine resultater efter en dag med overlockeren :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sanne - ja, er spændt på hvor meget jeg kan nå i aften :)

   Slet
 2. Rigtig fint tæppe :-)
  Og det lyder da skønt med et turkis tæppe! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at komme i gang med det, og ja det er jo lige dine farver :)

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...