søndag den 15. februar 2015

Fastelavnsløve - DIY

Min 'lille' Mathias på 3,5 år ville være løve til fastelavn, og det havde jeg straks en ide til, hvordan jeg nemt kunne lave. For mig er det vigtigt at tøjet er bekvemt og ikke generende, derfor tog jeg udgangspunkt i et helt almindeligt sæt tøj - et sæt gule lærredsbukser efter MiniKreas ballonbukser og en gul jerseytrøje efter Ottobres ranglanmønster.


Halen er syet som et langt rør med filt i den ene ende, filten er først klippet til strimler efter halen er syet. Halen er fyldt med pladevat-rester og så er den sat fast på en stor elastik, som er syet sammen til en ring.

Hovedet/manken er en gul elefanthue, hvor jeg har syet tre brede stykker filt fast i hoved-åbningen, og så er syningen ved hagen syet til sidst. Her er filten også først klippet til strimler efter huen er syet færdig.

Der er sat et lille løve-strygemærke på bukserne, det faldt Mathias nemlig over, da vi forleden var en smuttur i Stof2000 :)


Her er min farlige løve <3


Kan I høre ham brøle her? :)

4 kommentarer:

 1. Hvor er det flot! Rigtig god idé.....Carla ville være tiger (sådan et kostume havde vi allerede), men så ombestemte hun sig en uge før og ville være Pippi.....synes personligt det er sjovere med en løve:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er virkelig også blevet ret tilfreds med især manken, var lidt spændt på om filten ville fylde nok. Men det blev bare lige som jeg håber og Mathias er lykkelig for kostumet :) Kh Pia

   Slet
 2. Hvor er det bare blevet vellykket, Pia :-)))) GGRRRRRRRRRRRRRRR :-D
  Jeg er også meget obs på, at fastelavnskostumet skal være så behageligt og praktisk som muligt! KH L

  SvarSlet
  Svar
  1. Kostumet er så behageligt, at da han fik bukser og bluse på i morges så SKULLE hale og hoved også med i børnehaven :) haha.. kh Pia

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...