onsdag den 1. juli 2015

Trøjer til Oliver

Det er sjældent jeg køber tøj til mine drenge. Mathias arver jo ALT fra Oliver, og jeg har syet både en del bluser og nogle bukser til Oliver. Så det har mest været køb af strømper og undertøj. Men sådan som den danske sommer har vist sig indtil videre, mangler Oliver en cardigan eller andet med en lynlås, så han nemt kan skifte mellem kort- og langærmede bluser. Og jeg har endnu ikke turde kaste mig ud i selv at sy en cardigan/lynlåstrøje (endnu), så nu har jeg bestilt to til ham på nettet.

Når jeg endelig køber tøj er det oftest i Kvickly, da jeg synes de har en god kvalitet for pengene, og så ligger de tæt på mig. Men min veninde fortalte mig i søndags om Kids-world.dk, og hun var vildt begejstret og har handlet der flere gange med fuld tilfredshed, og da jeg så opdagede, at der var fri fragt OG udsalg, gik jeg straks i gang med at kigge efter egnede trøjer.

Min veninde nævner konstant mærket Papfar (som jeg ikke kendte før), og der fandt jeg denne cardigan (er glad for jeg købte str 122/7år, for han vokser som ukrudt i øjeblikket :)):


Jeg fandt også denne fleecetrøje (også str. 122/7 år) til ham, den er tynd og lækker og passer perfekt til de kølige aftner, der nok skal komme i løbet af sommeren. Oliver står her som en soldat (ifølge ham selv :P)


Jeg bestilte mandag eftermiddag, og tirsdag middag fik jeg mail fra PostDK om at de forgæves havde forsøgt at aflevere min pakke til mig! Det er sørme hurtigt levering!

Lige nu er der øget rabat på flere af de kendte mærker, bl.a. Molo,  Danefæ og Wheat. Jeg bliver nødt til lige at tjekke hvad de har af underbukser, for Mathias mangler konstant. Han har en stak hos mig, en stak hos sin far og en stak i børnehaven, men der mangler altid og der er kun få når jeg vasker - ved simpelthen ikke hvor de forsvinder hen, så må lige tjekke om Kids World har noget godt :)

Har du udsalgsshoppet? :)

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...