lørdag den 31. oktober 2015

In the army now

I mandags skrev jeg om hvordan tiden flyver selvom jeg går hjemme, og der havde jeg det på en lidt negativ måde, for jo hurtigere tiden gik desto før ville min løn slippe op og jeg ville ende på dagpenge (altså det ville ske 1/2-16 - så jeg panikkede bare i god tid!). Men som jeg også fortalte, var jeg til samtale sidste fredag - og de har sgu ansat mig! Så pr. 1/12 begynder jeg mit nye job, og jeg glæder mig helt vildt. Nu skal november så lige bruges til at få styr på diverse læge-, tandlæge- og andre samtaler i forbindelse med børnene, så jeg har ro på i december (og ikke skal bede om fri...). Som indlæggets titel antyder er jeg blevet ansat i en del af Forsvaret, og mine drenge går meget op i om jeg skal skyde :P Og min bror går op i hvilken rang min chefs chef er (min nærmeste chef er civil-ansat lige som mig), men jeg har jo slet ikke styr på det :D

Jeg overvejer lidt om jeg kan finde en army/kamouflage-jersey (måske med lidt glimmer i), så jeg kan sy en kjole til mig selv - har du set sådan noget stof?

De sidste par dage er gået i jubel over mit nye job, og jeg kan mærke en hel anden ro inden i :) Og selvfølgelig har jeg fået syet en lille smule:

To frugtposer - den ene til at holde styr på babyalarmen i pusletasken :)

2 opbevaringskurve ø15 + ø20 cm (højde 20+5cm ombuk)

Ugens største projekt er min nieces dåbsgave, men det får lige et selvstændigt indlæg :)

4 kommentarer:

  1. Tillykke med jobbet! :) Håber du bliver glad for det - der er bare en skøn omgangstone ved militæret - også som civil ;) Jeg har selv arbejdet 3½ år som civil på kontor på Slagelse Kaserne og det er indtil jeg gik ergo-vejen mine bedste arbejdsår, uden tøven! ;) Og bare rolig.... alle forkortelserne lærer du før du får set dig om, selvom man ikke tror det til start :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Karina. Jeg glæder mig også rigtig meget til at begynde, og er bare spændt på det hele :)

      Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...