søndag den 22. november 2015

Sne og syning

Det er jo nok ikke gået nogens næse forbi, at Sjælland er ramt af sne! Herhjemme ligger ca. en halv meter sne, og det skiftevis tør lidt og sner igen. Det er hyggeligt og jeg elsker det smukke hvide landskab. Dog er mit hus noget mørkere end normalt, for sneen ligger tykt på mine ovenlys vinduer og der kommer ingen lys ind ovenfra, men så er det jo bare hyggeligt med stearinlys og hygge :)

Drengene er hos deres far, og derfor har jeg udnyttet tiden med kreative sysler. Først og fremmest har jeg fået færdiggjort den lille gave til min niece, som min mor skal bruge til hendes pakkekalender. I morgen har min mor taget en fridag, så hun kan få pakket de 4x 24 gaver ind, så det var lige i rette tid at jeg fik syet frugtposen.


I går fik jeg også syet to bluser færdige. Tigerblusen var en bestilling i foråret fra en, som så sprang fra, men blusen var klippet :( Nu kommer den i min salgsgruppe på Facebook, og ellers har flere af mine veninder drenge, så det kan være den ender som en gave :)

Str. 104 - Til salg

Bluse til mine drenges yngste fætter - str. 110


Leggins str. 68 - til salg

to par leggins i str. 68 til min yngste niece.

De to lilla par blev klippet sidste sommer, og jeg fik 4 par leggins ud af den lilla meter stof fra Stofgiganten. Jeg fik bare aldrig sat elastik i de to små par, men nu har jeg jo fået en lille niece som kan passe dem :) De røde er af en rest fra da jeg i går syede en julerød julenederdel til mig selv (skal nok lige vise den frem snart :)), og det stof er også fra stofgiganten. Jeg er helt vild med slangemønstret på det røde, så jeg bliver nok nødt til at sy mere tøj til mig bare i nogle af de andre lækre farver :)

– Dette indlæg indeholder affiliate links

2 kommentarer:

  1. Sikke nogle lækre og fine ting du har fået syet

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak ;) jeg glæder mig også til at give dem til de kommende ejere ;)

      Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...