mandag den 21. marts 2016

Frederiksberg Slot og jagerpiloter

Forrige torsdag havde to af mine kollegaer lavet et socialt arrangement, hvor vi begyndte med en rundvisning på Frederiksberg Slot, som jo huser Hærens Officerskole. Det var derfor to officerelever, som viste os rundt og nøj de var gode. De havde læst op på en masse af historien, og det var drønspændende. Især historien om lysekronen med et spejl under, så ku' manden danse hen under den og manden kunne kigge op og dermed se dansepartnerens bryster. Det vakte i hvert fald jubel hos mine mandlige kollegaer :)

Vi fik lov at komme helt op på toppen, og wow en udsigt! Det er deroppe mange af officereleverne vælger at fri, hvis de får de lyster i løbet af deres uddannelsesforløb. 

Efter rundturen fik vi to foredrag om det at være jagerpilot, og det er jo vildt spændende, når jeg nu er med til at indkøbe materiel til bl.a. Flyvevåbnet. Piloten Thomas 'MET' Kristensen var vores danske foredragsholder og han var ret så inspirerende og god at høre på. Thomas har været med til at skrive bogen "F-16 oplevelser på danske vinger", som jeg nu har lånt på biblioteket. Der er flere bøger om/af jagerpiloter, og jeg tror bestemt det er nogen jeg skal have fat i, for det er pludselig blevet ekstra spændende i form af mit nye job (som jo ikke er så nyt mere! Har jo været der i over 4 måneder nu :)).

Efter foredragene var vi ude og spise tapas. Det var en rigtig god eftermiddag og aften, og arrangementet var af virkelig høj kvalitet, så ser allerede frem til næste gang vi skal ud og opleve noget med kollegaerne :)

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...