tirsdag den 5. april 2016

Mormor 71 år

I dag fylder min søde og dejlige mormor 71 år, og i søndags var hele familien hjemme og fejre hende. En lille time før var jeg blevet færdig med hendes gave, hun har L Æ N G E snakket om min turkise patchworkpude, og før påske fortalte min morfar at hun ønskede sig sådan en pude, men at de jo godt vidste, hvilket arbejde der lå bag.


Jeg var lidt i tvivl om hvilken farve jeg skulle vælge, men da jeg ved lidt oprydning fandt det stof med diagonale karrygule striber og det med blomsterne i skufferne, var jeg straks solgt - min mormor og morfar har nemlig en sofa i en slags karryfarve. Jeg fik suppleret op med to andre stoffer fra stof2000 samt nogle fra skufferne, og ved adskillige dages hårdt arbejde og så slutspurten lørdag og søndag, blev jeg færdig lige til tiden. Dog syntes min højre hånd nu overhovedet ikke om den anstrengelse, for den er tydeligt overanstrengt og både min seneskedehindebetændelse og musesmerter er kommet tilbage efter LANG tids fravær (heldigvis er jeg ikke påvirket af det på arbejdet, da det mest er syning i hånden samt brug af saks, som er besværligt/giver smerter).
Sammen med puden fik hun også en flaske ingefærdrik - jeg har fået opskriften af min kollega, og jeg er igang med at prøve og få tilpasset styrken, så mine drenge kan lide den - pt. er den næsten for stærk for mig, så er spændt på at høre min mormor og morfars mening :) Har du prøvet at lave ingefærshots? Hvis du har gode fif eller en god og mild opskrift, må du meget gerne fortælle mig om det i kommentarerne eller på mail :)

4 kommentarer:

 1. Hvor er den flot!! Den må have skabt stor glæde.

  Men øv, du får problemer med at sy i hånden :o(

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia :)
   Jeg får heldigvis kun sjældent problemer, og denne gang var det den korte tidsfrist, der gjorde at hånden blev overanstrengt.

   Slet
 2. Mega-flot resultat! Den må helt sikkert have bragt glæde - håber hånden er i bedring :-)
  Ingen erfaring med selv at lave ingefærshots...kun at drikke dem! Min søde kollega gav mig for nylig en flaske; det er kradse sager, men jeg bunder det bare og tænker på, at det er godt for mig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK :) hånden er heldigvis i klar bedring og der er næsten ikke smerter mere - min mormor og morfar synes også den var lidt krads, men nu skal de i gang med selv at producere ingefærshots :)

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...