tirsdag den 17. maj 2016

Nye bluser til Oliver

I marts havde Stofgiganten havde 20% på alt jersey, og der fik jeg købt ind til nogle nye bluser til Oliver. Han passer stadig str. 122, og de fire nye er i str. 128! Det er vist første gang jeg er på forkant, og til gengæld mangler han shorts og t-shirts her til sommer, så det må vist blive næste todo :)

Alle bluserne har mørkegrå ærmer i jersey fra Stof&stil samt piping i en matchende farve. Mønstret er ranglan fra Ottobrebladene.

Jeg har endelig fået taget mig sammen til at prøve min Janome Coverpro, så alle bluserne er lagt op med den, og nej hvor er det bare nemt. Den var også super nem at tråde, så er sikker på jeg nok skal blive glad for min nye maskine :) Nu mangler jeg bare at prøve tapebinderen.....

– Dette indlæg indeholder affiliate links

2 kommentarer:

  1. Hvor er de bare lækre og farverige! Er især vild med hunde-/ulvestoffet :-) Altid godt med nogle gode tilbudspriser på stof! ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Lilly. Er også selv ret glade for dem, og Oliver blev vist lidt skuffet over de skal vente lidt i skuffen til han kan passe dem - tilbud på stof er jo altid skønt :)

      Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...