torsdag den 30. juni 2016

Juni 2016

Juni har været en begivenhedsrig måned, heldigvis har det faktisk kun været gode oplevelser (hvoraf en dog havde lidt følelsesmæssige konsekvenser, men jeg er helt ovenpå igen:)).


Først var jeg en tur i England med arbejdet, og det er bare super spændende at møde de andre samarbejdspartnere - især var det godt at se en af de unge amerikanere. Vi er nemlig ikke mange unge kvinder til de her møder. Jeg glæder mig til at se hende igen i oktober, hvor jeg nok igen skal afsted. Denne gang er det mit absolutte yndlingsland Italien, så det ser jeg frem til med glæde :)
I England fik jeg gået en del, næsten 20 km nåede jeg op på i løbet af ugen, resten af måneden har jeg ikke været så aktiv, men jeg nåede da op på 35 km...

Lidt læsning er det også blevet til, men ikke så meget som jeg havde troet/håbet. Kun Liza Marklunds Jernblod er jeg blevet færdig med!


Jeg prøver at få brugt mine mange stofrester, og derfor har jeg bl.a fået syet en masse hårsløjfer. Mange af mine mindre stofrester er nu pakket i en kasse, så jeg kan tage den med på ferie og få klippet til vimpler og sløjfer. Og nu vi snakker om ferie, så begyndte min sommerferie i går, og det føles bare skønt :) Jeg har først et par afspadseringsdage og så tre ugers ferie.


Mine forældre har længe snakket om det, og nu er det endelig en realitet! Min far fylder 60 til marts, og han har i flere år snakket om, at han ville holde sin fødselsdag på Tenerife. Forleden sendte mine forældre så mailen, om at vores ferie er bestilt. Vi er 4 generationer, som rejser sammen, og det er første gang det sker. Inden min bror og jeg fik børn har vi dog flere gange rejst sammen med både vores forældre og bedsteforældre, og det fungerer bare super godt.


Det var en hyggelig, men meget regnfuld Skt. Hans aften vi holdt med mine forældre. Vi nåede kun lige op til bålet, men med over en time igen til tænding og en himmel der bare blev mørkere og mørkere, cyklede vi hjem igen og hyggede herhjemme. Efter regnen blev himmel dog noget så SMUK <3


Efter i årevis at have set Greys Hvide Verden, har jeg fundet en ny serie som fanger mig. Den er jo ikke ny, men det er første gang jeg ser den. Faldt over den oppe på biblioteket, og i går var jeg/vi oppe og hente sæson 2. Jeg har overvejet at købe dem, for hver sæson fåes for under 100 kr., men pt. prøver jeg at rydde lidt ud i tingene herhjemme og vil da også gerne spare lidt, så indtil videre låner jeg på biblioteket. De har i hvert fald både 3. og 4. sæson :)


Nu vil jeg sætte mig ind i sofaen og se film med drengene, det har de længe snakket om vi skulle gøre, når vi fik ferie. Så en hyggelig afslutning på en ret så god måned - og vi er bare klar til juli, som helt sikkert byder på en masse gode oplevelser :)

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...