lørdag den 26. november 2016

60 års FCK fødselsdag

Min venindes far fejrer i dag hans 60 års fødselsdag, og jeg har hjulpet med hele to ting til festen: sangskjuler og kage.

Sangskjuleren skulle være med LEGO og FCK, og jeg syntes egentlig det gik ok. "LEGO"klodserne er viskelæder fra Søstrene Grene. De tre fodboldspillere er lavet af piberensere, vathoveder og tøj syet i hånden af filt. Skoene og bolden er lavet af fimo.


Kagebundene er bagt i en bradepande, og fyldet er mine sædvanlige hindbærmousse og chokolademousse. Kanten rundt og løvehovedet er lavet af Odense Marcipans Sugar Paste. Jeg har brugt den hvide sugar paste, og så brugt Wiltons blå pastafarve til at indfarve pasten med.


Jeg har printet et FCK logo på almindeligt papir, klippede det ud, og lagde det på den udrullede sugar paste og ska med en urtekniv rundt om logoet. Min 7årige (fodboldgale) søn var DYBT imponeret, for "FCK er bare det bedste hold i Danmark!" :)


På toppen er hvid glasur, i kanten er der flødeskumsrosetter, og teksten er skrevet med rød glasur (her er brugt Wiltons røde farve).

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...