onsdag den 30. november 2016

November 2016

November har været en måned, som igen har været fyldt med aftaler, og også et par ture med arbejdet. Jeg var en tur i Aalborg/Hjørring sammen med 6 andre kollegaer. Det sneede da vi skulle hjem, så de blev nødt til at sprøjte deicer på flyet, inden vi kunne lette. Totalt nørdet, men jeg blev nødt til at tage et billede, da der tit bliver snakket om deicere i mit arbejde, og NU ved jeg hvad det er :)

Den smukkeste solnedgang med et skydække der mest af alt lignede tyk, blød vat.

Jeg var en tur på Vordingborg Kasserne, og udnyttede en pause på at få læst "Det syvende barn". Jeg har været i gang med at læse den i flere måneder! Den er laaaang, ALT for lang, hvilket gør at man glemmer nogle af detaljerne. Nu er jeg bare glad for jeg er færdig, så jeg kan komme i gang med nogle af de Jojo Moyes bøger jeg har liggende herhjemme. Har brug for lidt forelskelse og lyserøde skyer for tiden, så tænker hun må være et godt valg :)

I november oplevede jeg også (sammen med et ungt kærestepar) at hjælpe en ældre dame som var faldet. Hun var noget så stædig, og ville bare hjælpes hjem. Hun kunne dog slet ikke komme op af trappen, og via en lille cykeltur fik kæresteparret fat i hendes datter, mens jeg ringede efter en ambulance. Senere samme aften fik jeg en sms fra datteren, om at moren var ved at få opereret hendes brækkede hofte.

Som altid har vi været til juletræsfest på min fars arbejde, og hvert år tager jeg et billede af drengene med julemanden, og HVERT år får jeg billeder med 'spøgelseshænder' - mon man kan tillade sig at spørge om han vil sidde stille? :)

Fik lige et selfie med mine drenge og min lille niece - hun er altså bare SÅ kær<3

Jeg har også fået syet en test-undertrøje til Oliver efter en H&M undertrøje, så nu skal jeg bare i gang med at få syet nogle flere - har købt lyseblå undertøjsuld hos Stofgiganten, og det er jeg spændt på at få afprøvet. 
– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...