lørdag den 29. april 2017

Træning - midtvejsstatus

Nøj, jeg var nervøs i går. Der er nu gået 4 uger siden, min veninde og jeg gik i gang med Fitchallenge, og i går havde jeg så min midtvejsscanning. Heldigvis sagde vægten hvad jeg håbede, nemlig at selvom jeg ikke har fulgt kostplanen 100%, så er det det rigtige jeg gør. Jeg har tabt 3,35 kg siden 1. april, og 2,7 kg af dem er rent fedt! Det var så skønt at få af vide, at jeg gør det rigtige og at det virker :) Frygtede virkelig at komme op og få af vide at intet havde ændret sig. Især min fysiologiske alder har ændret sig, så nu er jeg 'kun' 6 år ældre end fødselsattesten siger, men det er forhåbentligt forbedret endnu mere om en måned. Jeg har virkelig fået blod på tanden med både kost og motion. I tirsdags var jeg helt bombet efter arbejde, men jeg havde simpelthen LYST til en løbetur og det var så skønt, følte mig mere frisk og helt ovenpå bagefter.

Jeg har købt nogle forskellige af Bodylabs proteinbarer, som jeg bruger som mellemmåltid om eftermiddagen.

Aftensmaden er kød og grøntsager

Jeg er blevet helt vild med at løbe, og glæder mig allerede til mandag morgen, hvor jeg skal ud og løbe - havde aldrig troet at jeg ville få det sådan, men det er SÅ fedt :)

Én aften fik jeg skyr med jordbær, lidt pistacienødder og hakket mørk chokolade.

Sådan her ser min madpakke oftest ud - til formiddagssnack har jeg 100 g skyr i den pink tupperwarebøtte. Den turkise er frokosten med kylling, grøntsager (i denne uge mest grønne bønner) og så lidt ost. I den gule er der lidt mandler, da jeg den dag lige havde behov for lidt ekstra. 

Én dag om ugen er chEATday, og jeg har min i dag, dvs. jeg har fået boller og tebirkes til morgenmad, har spist noget kage med mine forældre og skal i biffen med bland selv slik senere. De andre dage er jeg rimelig striks med at overholde mine kalorier, men aftensmaden er lidt på slump. Jeg kan også godt finde på at tage ét stykke mørk chokolade om aftenen, men nu kan jeg nøjes med ét og det er ikke hver dag. Jeg er fuld af gåpåmod til de næste fire uger, og jeg har allerede bestemt mig for at tage yderligere 8 ugers fitchallenge - der er en Facebook gruppe, som hedder Fitchallenge og deri kan du undersøge om der er noget i nærheden af DIG - prøv det, det er skidegodt og sjovt.

– Dette indlæg indeholder affiliate links

2 kommentarer:

 1. Hvor er det flot -- og hvor er du god! Godt gået, Pia!
  Jeg hepper på dig, så du kan bevare motivationen og "investere" godt i dig selv :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bella ;) er dejligt med opbakning :) god søndag til dig. Kh Pia

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...