onsdag den 14. juni 2017

Rabarber-cheesecake

Jeg har mixet nogle forskellige opskrifter, og har lavet den her to rabarber-cheesecake.


Bunden:
300 g knuste/blendede kiks, jeg brugte Digestive
125 g smeltet smør

Smørret blandes i de knuste kiks og presses ned i en springform (24 cm). Stilles i køleskabet, mens ostefyldet laves.

Ostefyldet er lavet efter denne opskrift.

Ovenpå er en gele lavet af rabarbersirup. Jeg har lunet 2 dl sirup (er sikker på al slags saft/sirup) kan anvendes. I den lune sirup udrøres 3 blade husblas, som er blødgjort i koldt vand. Det afkøles lidt, inden det hældes ud på kagen.


Når geleen er stivnet, kan kagen pyntes efter ønske.
Jeg har brugt Valrhona pearls og skovsyre.

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...