tirsdag den 12. juni 2018

Hyldeblomstkage med rabarber

En af mine kollegaer kommenterede i fredags, at det er længe siden jeg har bagt. Hjemme i haven sad jeg og læste lidt på bloglovin' app'en, og der dukkede Annes lækre opskrift på hyldeblomstkage med rabarber op.

Jeg lavede dobbeltportion, hvilket passede til min 10 cm springform og min 20x30 bradepande. Den lille springform nåede ikke helt at sætte sig på de få timer, inden vi spiste den. Men den smagte lækkert, selvom finishen ikke var helt på toppen.




Min gamle rabarber har de største og flotteste blade, og jeg får helt lyst til at bruge dem til noget. Det eneste jeg kan komme i tanke om er noget med beton, men hvordan gør man egentlig sådan noget? Og er der andet at bruge bladene til?

Mine to små (nye) rabarber er så små og baby-agtige i sammenligningen :)

Bradepanden blev pyntet med sølv-sukkerkugler og friske hyldeblomster.
Kagen var et hit, og den skal helt sikkert bages igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...