lørdag den 1. december 2012

Adventsgave

Jeg ELSKER at glæde andre, og derfor har jeg lavet en lille adventsgave til mine forældre (og samme ide skal også bruges som værtindegave til min mormor og morfar i morgen). Jeg har de sidste par dage lavet konfekt, og har så foldet æsker af papir og lagt konfekten deri. Har lavet en lav bund-æske og pyntet med gran og en stor foldet stjerne.


Har du fået eller givet adventsgave?

5 kommentarer:

 1. Hvor fint og lækkert:)

  Jeg har lavet adventsgaver til min mands forældre, min far, min veninde og hendes datter og min mand....og hans to sønner!

  Så har jeg lavet pakkekalender til min nevø og niece... var fuldstændig udmattet af at pakke ind igår! Julen kom lidt bag på mig i år....til næsteår må jeg være bedre forberedt )som jeg plejer!)

  SvarSlet
  Svar
  1. ...og har ikke fået en eneste retur, ha ha, det er vist de kreatives lod!

   Slet
  2. Ha ha.. Det kender jeg kun alt for godt! Jeg får også sjældent noget igen, min mand får højst købt 1-2 adventsgaver hvert år..

   Slet
 2. Hold fast en god og kreativ idé! Måske jeg vil bruge den til næste år, da jeg nemlig giver min mor adventsgaver! Jeg giver også min kæreste adventsgaver og så får vi begge fra hans mor! En virkelig hyggelig tradition synes jeg!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte. Jeg synes også det er en rigtig hyggelig tradition - især hvis jeg fik nogle gaver :D

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...