lørdag den 13. juli 2013

En skøn lørdag

Sikke en skøn lørdag....


Manden har været på arbejde, så jeg har været alene med ungerne indtil kl. 15. Allerede i formiddags gik vi i haven, og det var med en spand FULD af vandballoner :) Sikke ungerne nød det og hyggede sig, og hvor så det sjovt ud, da en ballon sprang i hænderne på Mathias :o)


Mens ungerne legede med ballonerne, fjernede jeg lidt ukrudt og fik lidt styr på vores ene rose, som er blevet ret stor, og som derfor trængte til lidt beskæring og en støttepind. De roser, som blev klippet af, røg ind i en vase indenfor.

Jeg har fået malet videre på et genbrugsprojekt, som jeg forhåbentlig snart er færdig med. Og efter manden kom hjem, fik jeg også lidt tid ved symaskinen, men der mangler lidt finesser før projekterne er færdige, så billederne må vente. I morgen står den på familiefødselsdag med brunch, leg i Frederiksberg Have og eftermiddagskaffe med kage hos min morbror og fætter, så symaskinen holder fri til mandag :o)

2 kommentarer:

 1. Skønt med hygge i haven - lige min stil ;0)
  Super ide med en spandfuld fyldte vandballoner istedet for ungerne skal rende frem og tilbage - den vil jeg straks kopiere :0)
  - og roser er BARE skønne. jeg skal også have kigget lidt til mine idag, syntes nogen af dem "hang lidt med næbbet" her i sommervarmen..

  Superlækre kager i sidste indlæg - MUMS!!

  Lyder som om I får en dejlig dag idag - nyd den!
  kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også super hyggeligt :)
   Og du kender jo den ene kage, og den er bare skøøøøn :)
   Og vi havde en dejlig dag i går
   Knus

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...