lørdag den 4. januar 2014

#12 - Trip Trap hynder

Et længere forsinket indlæg, men her er mit sidste indlæg i novembers "Sy til din baby" :)

Det startede med at jeg ville sy en pude til Mathias' Trip Trap stol, og jeg kunne ikke finde noget mønster, så det lavede jeg selv ud fra en gammel original pude. Min gamle DIY kan findes her, dog har jeg tilpasset mønstret lidt, så her er de mål jeg syer efter nu:Derudover er jeg begyndt at sy en knaphulselastik ind i ryg-puden, og det kan ses her:


Jeg har købt mønstret til siddepuden, men jeg har sidenhen fundet denne DIY.

Jeg har efterhånden syet en god håndfuld puder, og de fleste er faktisk i enten Småfolks eller Katvigs sengetøj :)
Og en veninde fik den gode ide at tilsætte en pink pipingkant, så det har jeg gjort herunder. Det kræver lidt ekstra syning, men det ser super ud :)


Jeg har lige syet en pude i voksdug, og da det er et lidt kraftigere og mindre fleksibelt, syede jeg det lidt anderledes med kantbånd det meste af vejen rundt:


Man kan også gøre som Camilla og sy en fin stikning hele vejen rundt på ryg-puden - det ser knaldgodt ud :)

10 kommentarer:

 1. Hvor har du lavet mange fine puder :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare flotte, Pia! Jeg købte selv et mønster for lang tid siden i Stof og Stil - måtte efterfølgende erfare, at det var til den 'gamle' babyindsats, som Stokke lavede. Så jeg pølede med at få mønstret til at passe - og ser først NU, at du har lavet en DIY til formålet! Øv.

  Jeg fandt på at sy et stykke ekstra stof på toppen af hyndes rygstykke, som så gør at den del sidder fast på plastikrygstøtten, der er en den af den nye babyindsats. Ved ikke om det giver mening - håber snart at få tid til at lave et indlæg herom med billeder. Men din idé med knaphulselastik er da kanon! Det tror jeg, jeg skal have sat i til når babyindsatsen skal afmonteres....

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv da.. Det giver fin mening, og sådan har jeg også forsøgt mig, men synes dette var den bedste løsning (for mig).. Jeg har lige tilmeldt hos dig, og ser frem til at følge dig :) God weekend. Kh Pia

   Slet
  2. Jeg er SÅ hup på at prøve din løsning næste gang ;-) Tak for tilmeldingen - jeg vil straks gøre ditto via Bloglovin' - KH L

   Slet
 3. Syr du på bestilling - hvis ja hvad er prisen ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette. Ja jeg syer på bestilling og de koster 200kr for et sæt. Vh Pia

   Slet
 4. Jeg vil meget gerne købe et hynde sæt til trip trap stol i sort med hvide stjerner, men gerne med lilla kant istedet for rød :)
  Du må gerne skrive til mig på 28126042.
  Mvh Mette

  SvarSlet
 5. Hej. Hvor er de fine:) Jeg tænkte på hvor meget sømrum har du med i dine mål?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rebekka. Jeg syer med 0,6 cm sømrum hvilket svarer til den højre streg på min trykfod.

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...