mandag den 2. december 2013

Røde kinder

Jeg havde virkelig røde kinder, da jeg i går kom hjem fra julemarked hos Pipers hus i Roskilde. Det var mit første julemarked, og jeg har svært ved at beskrive hvordan jeg synes det gik.... Altså der var en del folk det meste af tiden, og de fleste kiggede da også, men de fleste nøjedes med at kigge. Lidt fik jeg dog solgt, så jeg havde trods alt overskud. Jeg hørte lidt det samme fra mange af de andre stande, bortset fra min nabo Rene som solgte ret mange flasker af sin hyldebærlikør :) Det var sjovt at prøve, men en lidt blæsende dag at være udenfor hele dagen, og et par gange fløj mine ting væk fra bordet.


Mine dejlige forældre kom forbi med en varm cocio - MUMS :)


Mens jeg var afsted, bagte manden vanillekranse, og mums de er gode (selvom jeg ikke er den store småkagespiser) :)

I går aftes fik jeg også lige bakset et kalenderlys sammen, og så kunne vi nyde æbleskiver i stearinlysets skær :)


I dag har jeg fri og min mor og jeg skal lave konfekt sammen, må faktisk hellere smutte ud i køkkenet til hende :)
God dag :o)

2 kommentarer:

 1. Hvor er det en fin stand, du fik lavet. Jeg synes jeg hører mange sige, at de ikke får solgt så meget på julemarkeder. Det er ligesom om, at folk bare suger energien og hyggen til sig, og højst bruger et par småmønter. Men så længe du havde overskud, så kan det da ikke være gået helt galt :-)
  God konfektdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk også hørt det samme efterfølgende, bare ærgerligt hvis julemarkederne får det ry, for så ender de jo med at 'uddø'... kh Pia

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...