fredag den 31. januar 2014

Heldige mig

Efter en travl uge med et par arbejdsdage i Århus (og dermed en overnatning hos min gode veninde), er det skønt med weekend! Tidligere i dag var jeg på et kort besøg hos en veninde. Hendes farmor døde lige efter jul, og min veninde tænkte straks på mig, da familien ryddede op og fandt en overlocker! Jeg føler mig yderst priviligeret og heldig at have så sød og betænksom veninde. Farfaren sagde, at jeg kunne FÅ den hvis jeg bare syede lidt til hans oldebarn (min venindes 3mdrs pige) - yeah hvor er jeg glad! Nu skal jeg lære den og kende og alt det der :)


Nu skal manden og jeg hygge med æblekage og "Klassefesten" som vi optog i søndags.Rigtig god weekend :o)

6 kommentarer:

 1. Det er så skønt når andre tænker på en :-) Stort tillykke med overlookeren, den bliver du glad for :-) God weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sanne. Nu skal jeg bare have tid til at finde ud af hvordan den virker :)

   Slet
 2. Ej hvor er du heldig, det er så fedt med en overlocker. Ærgerligt du ikke havde tid til en lille kaffedate, nu du lige var i Århus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, glæder mig også til at afprøve den... Ja, det var rigtig ærgerligt, men regner med at skulle til Århus og arbejde igen et par dage i uge 11, så håber jeg vi kan mødes :)

   Slet
 3. Sikke skønt med en ny overlocker! Den ligner rigtig meget den samme model jeg fik fingrene i her i sidste weekend. Hvis det er den samme så bliver du glad for den. Jeg er hvert fald allerede meget glad for min :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt - så er det jo dig, jeg skal spørge, hvis jeg ikke kan finde ud af den :)

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...