mandag den 28. juli 2014

BM14 #6 - slange

Fredag aften fik jeg syet en slange færdig, og det bliver mit sidste indlæg i juli og dermed i Boys Month. Vi tager nemlig et par dage til Bornholm og besøger svigerfamilien.

Slangen er ca. 360 cm og passer derfor rundt i en almindelig tremmeseng. Stofferne er fra Stof2000 og et hovedpudebetræk fra Molo. Jeg var lidt skeptisk over sammensætningen, men jeg synes faktisk det endte rigtig godt. Den er fyldt med krøyerkugler af min skønne assistent (aka manden)


Status på min to do liste:

- Blusen med flyvemaskiner til min fætter skal bruges på lørdag, så den skal jeg have syet færdig (mangler rib og oplægning), når vi kommer hjem fra Bornholm

- Blusen med flyvemaskiner til Mathias er egentlig til hans fødselsdag, så har 2 måneder endnu (mangler også rib og oplægning) :)

- Jeg er i gang med 2 bluser og 2 par bukser til Oliver i str. 116, og det er jo først til en gang i foråret, så der har jeg vist god tid endnu :)

- Jeg har syet frugtposen til Mathias, men mangler at skrive navn med strygestof på posen, det bliver også gjort i weekenden, for den skal i brug på mandag :)

- Stoffet med elge ligger lige så uberørt som før, men mon ikke jeg får klippet noget i løbet af efteråret?

Hvis du har deltaget i BM, har du så nået alt det du ville?

8 kommentarer:

 1. Rigtig god tur :-))))) Sikke en fed og flot slange - god idé som en slags 'lav' sengerand. Har netop afmonteret den ene halvdel af Bettefisens sengerand for at skabe lidt mere luftcirkulation i denne hede...måske en slange vil være et godt alternativ til den høje sengerand....hmmm.....

  Har slet ikke noget så meget, som jeg havde håbet på til BM2014...men til gengæld har jeg hygget MAX. hver dag med knejterne - det er det vigtigste ;-)))

  Er som altid imponeret over alt det du når!! KH L

  SvarSlet
 2. En dejlig slange...har også selv lavet en til bettemanden og den fungerer perfekt i en juniorseng til at holde sutter inde i sengen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sådan en slange kan bruges til meget :)

   Slet
  2. Ciao igen de damer - hvor bred (altså omkredsen) er jeres slanger? Her tænker jeg netop på at den skal lægges rundt i hele omkredsen af Bettefisens tremmeseng, da sutterne her flyver rundt (læs: ned på gulvet) midt om natten, nu hvor jeg har fjernet den ene halvdel af sengeranden (for at sikre lidt mere luftcirkulation her i varmen!). Altså, jeg tænker mere på, hvor meget den mon kommer til at fylde, da der jo også skal være plads til Betefisen i sengen ;-) Hvad er jeres råd/erfaring på området? På forhånd mange tak! KH L

   Slet
  3. Hej Lily. Jeg tror min omkreds er ca 40 cm, så den fylde vel 15-20 cm i sengen. Jeg har faktisk ikke selv haft en slange til mine drenge, så har ingen erfaringer, men måske Anne/FruFlittig kan hjælpe :) kh Pia

   Slet
  4. Min er noget mindre...den er ca 5cm i diameteren, så omkring 20cm er bredden af de stoffer jeg syede sammen. Bettemandens seng står op ad vægge på 2 sider, så hans slange er kun enden og siden af sengen + lidt i længden.

   Slet
  5. TUSIND TAK, Anne :))))) Det lyder som en løsning, jeg sagtens kunne bruge også. KH L

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...