søndag den 5. juli 2015

Færdiggørelse af pinsens arbejde

I pinsen hjalp mine forældre med at få lidt styr på min forhave, og nu var det tid til at få det (næsten) færdiggjort. Min far havde sørget for at købe de 'rugbrød' (det har vi altid kaldt de her kantblokke) jeg manglede, så nu har jeg fået færdiggjort en stor del af mit bed foran huset.


Jeg fik en vabel efter jeg i max 30 min brugte en kultivator i bedet - total rookie-mistake! Jeg skulle jo have taget et par arbejdshandsker på (eller fået min far til at gøre arbejdet :P). Heldigvis er det på min venstre tommelfinger, så jeg er ikke forhindret i at udføre kreativt arbejde, som igen bliver muligt nu temperaturen falder!

I maj var det planen at jeg ville have et japansk kirsebærtræ, men det bliver alt for højt, så nu har min far anbefalet mig et rosenmandeltræ. Det er et lavere træ/busk, og den vil derfor være nemmere at holde for mig. Og det vigtigste: UDSEENDET! Den er smuk og lyserød :D

Billede lånt fra wikipedia

Det er bedst at plante i efteråret, men jeg er ret utålmodig. Nu er bedet jo færdigt, så nu vil jeg jo gerne have planter i det. Men jeg venter i hvert fald til efter min ferie om et par uger :P Jeg håber også på at der kommer tilbud på granitskærver, for når jeg skal bruge 3 bigbags kunne det være rart med lidt rabat.

Inde i min lille gårdhave lagde min far også lige en række fliser langs med mit plankeværk og bed, for så slipper jeg for en stor del af det lange græs i kanten (jeg bryder mig virkelig ikke om at bruge buskrydderen/kantklippen). Det er bare blevet SÅ fint :) Og Mathias blev ved med at tage en stor del af æren for arbejdet i går "se hvad mig og morfar har lavet" :)


Her er mit brombærbed, hvor der også bliver ved med at komme hindbær, selvom jeg flytter dem igen og igen og igen :P

Mine forældre var der hele dagen fra kl. 8.00 til morgenmad indtil kl. 21.30, og vi havde bare en rigtig SKØN dag, men det kommer lige i et selvstændigt indlæg, for der er en masse opskrifter og billeder :)

Har du styr på haven/altanens projekter for sommeren?

– Dette indlæg indeholder affiliate links

2 kommentarer:

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...