onsdag den 15. juli 2015

Frost bluse

Mine drenge er vilde med Frost-filmen, og den bliver set ofte og vi hører musikken ofte. Min niece (knap 4 år) har vist kun set en lille del af filmen, men har hørt musikken i børnehaven, så hun går også og synger "lad det gå, lad det gå". Derfor har jeg købt 60 cm Frost-jersey og syet denne bluse til hende i storesøster-gave.


Og den blev modtaget med noget nær jubel af min store niece, da jeg i eftermiddags var på hospitalet og se min lille ny niece:) Og hun er virkelig lille bitte, kun lige omkring de 3 kg, men sød og kær, og så ligner hun sin mor og storesøster på den lille kække opstoppernæse <3

Mønstret er fra Ottobre.
Frost-stoffet kan bl.a. købes her

Af 60 cm jersey (150 cm i bredden) kan jeg få 1 ranglanbluse i str. 104 og så er der en lille rest, som jeg ikke helt ved hvad skal bruges til. Tror jeg skal bruge lidt med Olaf på til lommer på et par bukser til Mathias - han ELSKER bare Olaf (og der er intet pink/lilla lige deromkring på stoffet, så det går vist an at bruge det til noget drengetøj).

– Dette indlæg indeholder affiliate links.

2 kommentarer:

 1. Åh ja, her er Frost også det store hit :0) Sikke en sød gave - og ja, du bliver da nødt til at have "..bare en lille bitte snemand.." på Mathias' bukser ;0)
  God aften Pia
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja må lige have fat i noget buksestof til et par snemandsbukser :) Knus

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...