fredag den 17. juli 2015

Hjemmelavede ispinde

Jeg er ved at udvikle mig til en net-shopaholic her i sommermånederne! Jeg har allerede købt tre gange via kids-world.dk, først de trøjer som jeg viser i linket. Dernæst underbukser til Mathias og nu strømper og en softshell til Oliver. Derudover har jeg købt isforme. Jeg har længe ønsket mig denne form, men har ikke fået den og da jeg ville købe den, var den udsolgt i min lokale kagebutik Kageting (men den er på lager igen).

Billedet lånt hos kageting.dk

I stedet var jeg heldig at finde disse forme på tilbud hos Bagebixen.dk (de har stadig is-forme på tilbud, så skynd dig ind og kig :)). Jeg endte med at købe tre sæt med 'magnum'-isen, men fortrød lidt at jeg ikke købte tre forskellige slags...

Link til isformene her

Da jeg modtog pakken havde jeg fået to LorAnn aromaer med. En med jordbær-kiwi smag og en med kaffe. Jeg har endnu ikke forsøgt mig med dem, men måske jeg når det i weekenden, den kan nemlig bruges i både is, bolsjer, frosting og meget andet.

Den første is drengene og jeg prøvede, var med vingummibamse og sportssodavand. Ungerne var vilde med dem, jeg var knap så vild, da jeg så hvor hurtigt de tøede op og hvor meget sodavand jeg pludselig havde ved og i min sofa! Men de var nemme at lave og nemme at få ud af silikoneformen.

Oliver putter koncentreret vingummibamser i formene, og han sørger for der er lige mange i hver :)

Pinde i og hæld over med sodavand

Jeg prøvede at bruge en papirmuffinsform til at opsamle det der løb ned fra isen, men det fungerede ikke (måske fordi det er de billige muffinsforme? eller fordi det er sodavand?)

Jeg har også lavet vanilleis (opskrift fra Lykken er chokolade) og kørte det på ismaskinen, men det hang lidt fast i formene - jeg har pyntet med smeltet chokolade for at dække ujævnhederne :P Jeg har fløde i køleskabet, så tror jeg vil prøve min almindelige isopskrift og komme i formene uden at bruge min ismaskine.

Selvom det er gråvejr og efterårsagtigt, kan jeg næsten altid spise is :)

Har du en favorit isopskrift du kan anbefale jeg prøver? Så smid en kommentar herunder :)

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...