tirsdag den 1. september 2015

TMNT-fødselsdag #3 - invitationerne

I min familie er mails blevet den foretrukne måde at invitere til fødselsdag på, og jeg synes, det er lidt ærgerligt. Jeg ELSKER selv at få et fysisk brev, og det sker desværre alt for sjældent. Derfor har jeg valgt at lave rigtige invitationer, og et par af dem bliver sendt med posten, mens de andre får dem lagt i postkassen (min bror og mine forældre bor tæt på mig, og måske jeg også cykler ud til mine bedsteforældre, de ca. 7 km hver vej kan vel tælle som motion? :))

Ideen til invitationerne er fra pinterest, og så har jeg googlet ninja turtles hoveder, som jeg kunne bruge som mønster. 


Øjnene blev rulleøjne, da jeg ikke gad klippe/skære både en sort og en hvid del til 2 øjne til 20 hoveder. Og de færdige invitationer: 


De her invitationer er en del af min to do liste for september, og det er jo skønt allerede at kunne sætte det første hak på månedens første dag ;)

12 kommentarer:

 1. Hvor er de fine.
  Jeg synes også invitationer skal sendes med "fodpost". Det er altså meget hyggeligere med sådan en rigtigt brev :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;) ja der er noget helt specielt over et gammeldags brev ;P

   Slet
 2. Hvor er de bare fine og en god ide med rulleøjnene :-)

  SvarSlet
 3. Fede invitationer.. og helt ærligt.. så giver de rulleøjne altså noget helt fantastisk til de hoveder.. Der er da ingen der ved at det er pga dovenskab.. her tror jeg at det var fornuftigt med dovneri ;o)

  SvarSlet
 4. Hold da op - hvor er de bare seje og fine! Er helt enig mht. RIGTIG brevpost - åh, hvor jeg hader elektroniske invitationer, julekort etc..... Godt du holder traditionen ved lige! ;-)

  SvarSlet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...