fredag den 6. november 2015

Klovn

Efter en trist og hård periode havde jeg brug for lidt sjov, og derfor har jeg været på biblioteket og låne de første tre sæsoner af Klovn. Film nr 2 går jo i biffen nu, og på de sociale medier hører jeg om mange der er inde og se den. OG JEG HAR ALDRIG SET ÉT ENESTE AFSNIT ELLER FILM!! Derfor tænkte jeg det var en god ide at låne dvd'erne på biblioteket, for det var måske dumt at bruge penge på dem, hvis jeg ikke kunne lide det. Og sikke en god ide! Jeg har nu set de tre sæsoner, og jeg er sgu skuffet... Der er små momenter af humor, men de er små, og så er det bare Casper og Frank og alle deres stand-up venner, der holder drenge-middage.

Har du set serien? Eller filmene? Og hvad er så din mening om det?

Jeg er i hvert fald tilbage til min yndlingsserie Greys Hvide Verden, hvor sæson 11 lige er udgivet og sæson 12 lige er begyndt på Kanal 4 :)

– Dette indlæg indeholder affiliate links

4 kommentarer:

 1. Kan kun varmt anbefale dig at se Toeren, var inde og se den for en måned siden og jeg har aldrig grint så meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må vist prøve filmene i stedet for serien :)

   Slet
 2. Som Helena vil jeg også varmt anbefale toeren. Synes også etteren var god. Selvom karakterer m.m. jo går igen mellem serie og film, vil jeg alligevel argumentere for, at der er stor forskel. Serien er jeg ikke så glad for igen, men filmene underholdt mig i høj grad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt, Helene, for jeg har den første film liggende på min HD-boks, så jeg dropper vist resten af serien og springer til filmen :)

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...