søndag den 29. november 2015

Så er julen skudt igang

I min familie begynder julen altid på samme måde, og den begynder sidste lørdag i november, hvor der er børne-juletræsfest på min fars arbejde. Faktisk er min far på arbejde under festen, men han har altid tid til at spise æbleskiver med os. Og 1. søndag i advent tager vi ud på Dyssegaarden og fælder juletræ alle sammen. Sådan har det været i 4 år, og jeg håber det er noget vi fortsætter med i laaang tid (og at min eks er villig til at bytte weekend i de år, hvor det falder i hans weekend!)

Inden vi tog afsted til festen nåede jeg at få syet to bluser til mine drenge, og ud fra den ene meter fik jeg både de to bluser samt en kjole til min niece i str. 68.

Til julefesten havde jeg min nye nederdel på. Jeg er ikke helt tilfreds, igen har jeg lavet elastikken i livet for løs og så er den lidt kort, men det går med strømpebukser under. Diy til nederdelen finder du her. Både julestoffet og det røde med slangemønster finder du hos Stofgiganten.

Efter vi havde fældet juletræer kørte vi hjem til mine forældre og fik æbleskiver og min farmors sirupslagkage - MUMS ;)
Begge drenge var drøntrætte, så vi var tidligt hjemme og jeg kunne gå i gang med at julepynte og lave adventsdekorationer og kalenderlys - så nu er julen endelig skudt igen :)


Alle mine juletræer inde i stuen - dem i træ er fra Søstrene Grene, der er også 3 i HAMA perler (det bagerste med gaver lavede Oliver til mig sidste år), men det der betyder mest er glas-træet i midten af adventskransen, for det købte min eks og jeg da vi var i Venedig for år tilbage. Selvom vi ikke er sammen mere, minder det mig om en god sommerferie og hvor tåbeligt det er at slæbe en trækvogn med til Venedig - byen med en milliard broer og dermed trapper!


Dekorationen i køkkenet ;)

– Dette indlæg indeholder affiliate links

2 kommentarer:

 1. Sikke nogle flotte bluser :-)
  Vi skal også afsted til Dyssegaarden her på søndag og fælde vores eget juletræ, det er første gang vi skal derhen, så er lidt spændt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sabrina :) Vi har som nævnt købt vores træer på Dyssegaarden i 4 år, og det er bare hyggeligt derude. For 3 år siden købte jeg også juleanden derude og den blev ret god :) Glæder mig til at høre hvad du synes om stedet :D

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...