tirsdag den 1. marts 2016

Når du ser et stjerneskud...

Jeg elsker at sy, og det er sjovt at få ført ideer ud i livet. I øjeblikket er bestillingsbogen stort set tom (pånær et par småting til familien og et par veninder), og derfor har jeg fået syet en ide, som pludselig kom forleden.

I min Facebook gruppe bliver jeg ofte spurgt, om jeg kan sy noget magen til andres design. Nogle gange prøver jeg, andre gange har jeg ikke tid, og faktisk synes jeg altså det er sjovere med mine egne ideer. Og når jeg ser hvad der sker i de mange salgsgrupper, som min, morer jeg mig lidt over, at så mange ønsker unikke, håndlavede ting, men de skal alligevel være lidt som alle andres! Jeg er bl.a. blevet spurgt om jeg kan sy en stjernepude, og det burde der jo ikke være noget problem i, men nu lavede jeg min helt egen version af en stjerne pude, nemlig en stjerneSKUDspude :)


Jeg har simpelthen 'bare' sat grå og sølvfarvede satinbånd fast på stjernens ene 'ben'. Synes selv det er en ret sød ide til pigeværelset, men mine drenge var også ret vild med den, så måske jeg skal lave nogle i skrappere farver end denne støvede grå?

Jeg har flere ideer til puder, så dem håber jeg at få testsyet her i marts. På lørdag skal jeg dog til sydag via en Facebook gruppe, og der er min plan at sy noget tøj til min niece og min venindes pige, så jeg kan få brugt noget af al det jersey jeg har liggende. Er nemlig også kommet til at købe nyt stof hos både piraf.dk og hos stofogko.dk, og på Stofgiganten er der på torsdag 20% rabat på alt strækstof, så mon ikke jeg lige skal bestille noget mere hjem? :)

– Dette indlæg indeholder affiliate links

2 kommentarer:

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...