fredag den 1. april 2016

It's ALWAYS time for tea

Jeg ELSKER te! Det ved du vist godt, hvis du læser med fast :) Det her indlæg har været længe undervejs, men det er fordi jeg ikke har fået syet min ide før nu. Jeg fik ideen i december 2014, hvor jeg var i Berlin med to veninder. Jeg var inde i Kusmi Tebutikken, hvor jeg købte en portion te til min veninde Trines fødselsdag. Og da jeg samtidig var i gang med at brodere mit eget billede, fik jeg via Pinterest en ide om at sy et billede til hende, og da vi begge værdsætter god te, var ideen oplagt.


Samtidig fik jeg i Berlin købt væger til selv at støbe lys, så allerede dengang lavede jeg den lille lysende kop.

I februar købte jeg en masse te via Teacup, og deriblandt en ekstra pose af deres påskete "Happy easter", og så fandt jeg lige nogle af mine hæklede papæg, som også røg med i pakken.


Det var meningen hun skulle have haft den til sin fødselsdag i januar 2015, men pga. skilsmisse og 100 andre dårlige undskyldninger er den først blevet færdig nu, og jeg håber den er nået helt frem til Århus :) Er der noget bedre end at glæde en god og kær veninde med en dejlig overraskelse?

4 kommentarer:

 1. Så fint og gennemført :) Er helt sikker på den gave bringer lykke ;)

  Herhjemme er der sommetider også langt fra ide til udførelse, der er jo også mange andre ting der skal gøres, og nogen gange er ens krea hjerne ikke nem at styre i bestemte retninger, så kommer nye ideer i vejen for ældre ideer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karina, var også ret godt tilfreds da jeg sendte den afsted, og min veninde blev rigtig glad :)

   Lige præcis, alt for mange ideer og alt for lidt tid :D

   Slet
 2. Hej, hvor her hyggeligt - skøn blog
  Tak for god inspiration
  Annette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annette - hvordan fandt du min blog? :)

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...