tirsdag den 10. maj 2016

Årets første sommerdag

I søndags havde vi årets første sommerdag, og den blev nydt herhjemme. Oliver havde en veninde på besøg, og imens hyggede Mathias og jeg i haven. Han legede i sandkassen og hjalp med at vande blomster, og jeg læste og fik sået asters.


Frokosten blev indtager på picnictæppet ude på græsset, og så med et glas koldt hjemmelavet glas iste til. Begge drenge (og mig selv) var vilde med den kolde læskedrik, og jeg blev nødt til at lave en kande til. Den første kande blev på ferskenteen "Den 7. himmel" fra Teacup.dk, og da jeg ikke havde så meget tilbage blev den også lidt for tynd, men meget bedre end den jeg lavede forleden. Den anden kande blev med to brev jordbærte, og den blev noget stærkere i smagen. Næste gang vil jeg nok brug 3-4 breve og så 3-4 tsk. rørsukker til en liter vand. Har du prøvet at lave iste?


Om aftenen da ungerne var puttet, fik jeg lige lavet et par kort færdige (nu når hele spisebordet alligevel flød med alle de kreative remedier). Det blev fire kort med Fredsteds kvædete, samt et enkelt med Pickwicks jordbærte.Det var SÅ hyggeligt igen at sidde og klippeklistre, og det vil jeg altså blive bedre til at få prioriteret. Det er jo også nemt at gøre, mens drengene sidder og laver noget sammen med mig ved spisebordet. Mathias ELSKER også at klippe, tegne og bruge alle mine udstansere, så det burde jo være nemt nok at få gjort, meeeen vi har alligevel ikke fået
– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...