fredag den 6. maj 2016

Sol, snitter og skønt selskab

Mine drenge er på camping med mine forældre, så i går bagte jeg Maja Vases LÆKRE pistaciesnitter, og tog ud til min veninde i hendes fars kolonihave. Vi hyggede og legede med hendes søn Daniel på 14 måneder, og da han sov så vi to afsnit af Greys hvide verden (altså to afsnit som endnu ikke er vist i DK :)) og spiste kage.

Min veninde og hendes kæreste har lige købt hus få kilometer fra mig, og derfor har Daniel skiftet institution, og det krævede nogle madposer, fordi hans nye institution ikke har madordning.

På kantbåndet har jeg brugt min Pfaff til at skrive 'Frokost', 'Formiddag' og 'Eftermiddag', så der er helt styr på hvilket mad der er til hvilket tidspunkt. Jeg er selv ret godt tilfreds især med skrifttypen og valget af stoffer, og min veninde (og Daniel) blev jublende glade ved synet.

I dag har jeg passet Daniel i en del timer, så hans forældre kunne arbejde videre med deres hus, og da han kun sov 40 minutter, var der ikke meget tid til at sidde stille, men jeg nåede da at få et stykke pistaciesnitte - den kan virkelig godt anbefales!

Min veninde og hendes kæreste kom med kød, og så grillede vi sammen ved 17tiden. Det var super hyggeligt, men da Daniel var træt kørte de hurtigt hjem, og så kunne jeg lige nå at nyde de sidste af solens stråler med et glas hjemmelavet iste og lidt læsning.

Isteen er lavet på den grønne te "Friske ferskner", og det gjorde den meget mild i smagen. Den var lidt for tynd i smagen til mig, så jeg vil prøve med den sorte te "Den 7. Himmel". Begge teer er fra hjemmesiden Teacup.dk

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...