onsdag den 1. marts 2017

Silhouette Cameo #2

På Instagram følger jeg flere som er ivrige brugere af Silhouette Cameo skæremaskinen, og derfra fik jeg også ideen til denne body. Jeg har selv skrevet teksten ind på en tom 'kladde' i Sille-softwaren, og så har jeg klippet hjerter og butterfly/sløjfe ind i billedet. I sidste øjeblik huskede jeg at få spejlvendt teksten, så den ville blive skåret rigtigt!

Både hjerterne og sløjfen er købt i Sille-butikken. Når man registrerer sig med sin maskine får man 25 $ til at bruge til køb af skabeloner, hvilket mindet mig om jeg snart må komme i gang med at få hentet nogen inden min gratis måned udløber og pengene er væk!

I efteråret skrev jeg med Linda (@boldreel), og hun anbefalede mig at købe dette værktøjssæt med.
Jeg har brugt krogen en del, så den er jeg super glad for, jeg købte med fra begyndelsen.

Grå body fra Kvickly/Friends
Strygestof fra Stof & stil
Skæreindstilling: Heat transfer glitter

Som nævnt i det forrige indlæg har jeg i februar været til sy-dag, og der fik jeg bl.a. syet disse bukser.
Både body og bukser fik min veninde forrige søndag, hvor der blev holdt babyshower for hende og hendes lille babydreng inde i maven.

2 kommentarer:

 1. :o) sikke nogle fine ting.. jeg kan se at det faktisk slet ikke er det sæt som du har købt... altså det som jeg anbefalede.. det jeg købte var bare det billede Tool sæt som ligner et tandlægesæt med 5 dele.. men det minder netop om den krog som du skrive at du har brugt en del.. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda ;)
   Tror det var det eneste værktøjssæt, som var der, da jeg bestilte - men er i hvert fald glad for du sagde jeg skulle sørge for 'pille'-værktøj ;)

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...