fredag den 14. april 2017

Silhouette Cameo #4

Sidste sommer mistede Oliver sin ret nye Hummel sommerjakke nede i SFO'en. Om han har glemt den på legepladsen, eller om nogen har taget den er uvist, men væk var den - og den blev aldrig fundet. Mathias er lige begyndt på samme SFO og han storelsker det! Han kender de voksne, han kender området og han kender MANGE af børnene. Det ser ud til de bliver 27 børn i klassen, og af dem kommer 13 + ham fra hans børnehave. Derudover kender jeg faktisk yderligere en pige, nemlig Julies pige Olivia (Julie aka KreaKrumspring). Jeg har kun mødt Julie en gang tidligere, men det var så hyggeligt og kun en presset kalender har afholdt mig/os fra at kreahygge igen. Men nu kan vi simpelthen ikke undgå at løbe ind i hinanden i skolen, SFO'en og alt det der, og jeg er simpelthen jublende glad, for hun er sådan et skønt og farverigt bekendtskab :)

Nå, men nu når Mathias er begyndt på SFO, har han naturligvis fået en skoletaske, og han nåede at have den med 2 dage, førend den var væk. Pist væk! Vi kiggede ALLE rum i SFO'en igennem, og væk var den. Det var en trist dreng, måske også fordi pædagogen blev ved med at sige, at det var ham selv, som har leget med den! Eftersom der kun er 8 drenge i Mathias klasse, sendte jeg en mail ud til de 7 andre om nogen af dem havde fået tasken med hjem. Søndag aften fik jeg en besked fra en mor, og det var så hendes mor som havde hentet, og hun havde fået tasken med hjem. Mandag morgen stod den på Mathias plads igen :) 


De to episoder har gjort, at jeg nu har sat navn i drengenes nye softshell jakker samt på Mathias' taske, det går jo som en leg med min Silhouette Cameo og med strygevinyl fra Hobbygaarden i Kaas :)



– Dette indlæg indeholder affiliate links

2 kommentarer:

  1. YAY! Er også sååååå glad for at jeg skal være forældre sammen med dig de næste 10 år. Det bliver sjovt!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det blir SÅ godt ;) Olivia har inviteret mig hjem i jeres nye hus, jeg sku bare huske at tage Mathias med :)

      Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...