fredag den 26. maj 2017

Et par fridage

Hvor er det bare skønt med fridage :) Som nævnt tidligere i dag er jeg i gang med at renovere mit gæstetoilet, og derfor står den på maling af vægge de her dage, hvor drengene er hjemme hos deres far.

Jeg spiser stadig overvejende efter min kostplan, hvilket betyder 6 daglige måltider.
Her er det vaniljeskyr med Bodylabs passionstopping og kakaonibs.
Matas har også nogle af Bodylabs toppings på hylderne :)

I onsdags på vej hjem fra arbejde skulle jeg lige købe en lynlås, men jeg kom lige forbi Skoringen, som havde udsalg! Det blev to par B&Co sat ned med 30% og så fandt jeg endelig et par pæne ECCO sandaler, så det blev en meget dyr lynlås haha :)

I går spiste jeg blødkogte æg i haven efter maling af mit gæstetoilet. Generelt stod dagen bare på MIG-tid, og jeg nåede faktisk at se hele 3 film - og jeg ser ellers meget sjældent film. Det blev til The Proposal, Family for Christmas og til sidst så jeg Love Happens - har bare et eller andet med kærlighedsfilm for tiden. 

Efter snacken var det tid til min længste løbetur nogensinde, og det føltes super fedt. Jeg føler mig i den grad klar til triatlon på søndag - men jeg er også lidt nervøs på den spændte måde..

Inden resten af i dag står på afslapning og hygge, skal jeg lige ned og lave den afsluttende fit-test sammen med min veninde. Resten af fitchallenge-holdet laver den sammen på søndag, men der er vi i Gentofte sammen med I Form, så vi skal laves testen selv, så det kan komme på vores diplom, som vi får til afslutningsfesten på onsdag.

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...