onsdag den 31. maj 2017

Maj 2017

Maj måned har været god ved mig. Jeg har læst bøger, kommet i mit livs bedste form, fået en flot 3. plads i FitChallenge med det 3. højeste fedttab i %, og ikke mindst har nogle skønne oplevelser med familien. 
Jeg er blevet vild med Bodylabs Whey Proteinella pulver i en milkshake, og indimellem kommer der lige en klar pisket cremefine og chokoladesauce på toppen. 

Ungerne fik kakaomælk med vaniljeis og chokoladesauce - og jeg tog en proteinmilkshake.
Jeg er i gang med denne Liane Moriarty bog - og jeg satser på at den skal læses færdig i pinsen.

Vi besøgte mine forældre en lørdag på campingpladsen i Hornbæk. Vejret var ikke så godt, men vi legede både på stranden og på legepladsen.


To af de store ting i maj, er naturligvis gennemførelsen af triatlonen i søndag, og jeg er fucking stolt! Den anden store ting er, at jeg i mandags var til slutvejningen i det 8 ugers forløb, som min veninde og jeg har deltaget i. Samlet har jeg tabt 6,65 kg, hvoraf de 5,4 kg rent fedt. Og jeg er nu kun 4 kg fra at ramme et BMI, som er normalt. I denne uge spiser jeg lidt løsere, og så tager jeg yderligere 8 ugers kost- og træningsforløb - og jeg har masser af mod, for jeg kan jo se at det virker :)
– Dette indlæg indeholder affiliate links

4 kommentarer:

 1. Hvor er det sejt Pia, stort tillykke

  SvarSlet
 2. Hvor er du sej Pia :0) Er helt sikker på du når dit mål.
  Rigtig dejlig dag til dig
  KH.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak ;) og også en rigtig dejlig dag og pinse til dig og familien ;) knus

   Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...