mandag den 26. juni 2017

Duften af sommer #1 - kokos

Uhmmm duften af kokos får mig altid til at tænke på min barndomsferier på italienske strande, den der duft af solcremer med kokos og så frugtsælgerne på stranden, som sælger helt frisk kokos, mmmmmm. Jeg har kigget hele Matas' sortiment igennem for solcremer, og jeg kan ikke finde én med kokosduft - kan du hjælpe mig?

Til SFO sommerfesten sidste fredag tømte jeg fryseren for 1,6 kg kagerester, som jeg tryllede om til kokosromkugler efter denne lækre opskrift

Her i weekenden var jeg på forkælelses- og hyggeweekend med min veninde på Ystad Saltsjöbad, og nøj der er lækkert derovre. Området er lækkert, spaen er skøn og værelserne hyggelige. Det er absolut ikke sidste gang jeg skal derover. Min veninde havde pakket lidt lækkert til hyggen på værelset, og jeg blev glad for at se Rittersporten med kokos, for jeg har en kokos-mani for tiden - måske er det min snarlige sommerferie, som prøver at få mig i rette stemning :) hver måned får jeg en Goodiebox tilsendt for 169 kr., og i en af de tidligere boxe var denne Miracle Hair Treatment fra Eleven Australia, som er en leave-in hårkur med kokosduft. Den er desværre allerede tom, men jeg har heldigvis fundet forhandlerlisten, og en lokal frisør skulle forhandle den :)

I dag kom min kollega og spurgte om jeg ikke ville smage hendes hjemmelavede bountybarer, og selvom jeg ihærdigt forsøger at komme tilbage til kostplanen, kunne jeg ikke sige nej. De var virkelig lækre, og virkelig nemme at lave:
1 pose kokosmel
1 dåse kondenseret mælk
De to ting blandes sammen og stilles på køl i et fad.
Kokosmassen skæres ud og overtrækkes med mørk chokolade
nemt ikke?


For at blive i kokos-verdenen har jeg her til aften skænket mig en drink med malibu ogcola og spiser små kokosstykker til - jeg glæder mig mere og mere til ferie :) Kun 9 arbejdsdage tilbage, og det kan kun gå for langsomt!
– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...