mandag den 10. juli 2017

Forlænget weekend i Jylland

Min ferie begyndte i torsdags, og vi kørte direkte til Jylland, da jeg fik fri fra arbejde. Mine drenge er hos deres far, så det var bare mig og ham den skønne mand, som har fået mig til at smile endnu bredere end før. Vi var kørt til Jylland for at besøge hans far og lillebror. Vi har nydt et par stille dage i den jyske natur, vi har slappet af og ikke lavet meget. Jeg har fået en ridetur på en sød gammel fjordhest, og de gamle rideerfaringer fra barndommen kom hurtigt tilbage. Vi var også på en heldags-skovtur med hestevogn og 4 andre vogne.

Jasmin fik lov at græse løs i haven efter min ridetur på hende

Når enden er god... eller noget :)

Glæder mig allerede til næste gang, hvor vi skal ud på en rigtig tur på hver vores hest.

Vi var også på en lille shoppetur i Holstebro, hvor vi fik et kæmpe stykke pizzaslice til 25 kr, og det var stort nok til at dele. Vi var en tur i Kirrpu, hvor jeg fandt en ekstra Tupperware shaker, som jeg bruger til min morgenmad. Og så fandt jeg en knagerække til Olivers værelse. Jeg fik shoppet lidt shampoo og hårkur til ferien, for Matas havde min yndlingsshampoo på tilbud. Jeg fik også købt nogle shorts til Oliver, for jeg kan ikke nå at sy nogen, og han kunne godt bruge nogle 'pæne' shorts i modsætning til de jerseyshorts, jeg plejer at sy til ham.Med masser af badning og sol, tænker jeg at mit tykke, tørre hår vil være glad for lidt pleje, så nu prøver jeg den her havtorn havkur (den var også på tilbud).

Sidst men ikke mindst fandt jeg to træningstoppe uden ærmer i Intersport. De var på tilbud til 50kr/stk., og nu har jeg ingen undskyldninger for ikke at få trænet på vores snarlige tur til Italien. Og jeg har stadig helt optur over, at jeg kan passe dem i str. M :)– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...