mandag den 31. juli 2017

Juli 2017

Endnu en skøn måned - selvfølgelig er alt ikke en rejse på lyserøde skyer, men generelt er jeg bare glad og positiv :)

Måneden har været fyldt med hyggelige og skønne oplevelser. Først en tur i zoo, hvor mine drenge mødte min kæreste for første gang.


Så var jeg en tur i Jylland og møde min kæreste familie, og vi fik en solid kost med sauce og kartofler - det var SÅ skønt, men også dejligt at komme hjem til min morgenshake og grøntsager.


Jeg fik en ridetur på Jasmin, som bagefter fik lov at græse løs i haven.

Vi nåede lige ind på drengenes fars skole og se ham få sit diplom som SOSU assistent, og jeg havde lavet en lille gave på børnenes vegne.

Juli har også budt på 14 dage i mit elskede Italien - det er uden tvivl mit yndlingssted (altså udover Danmark)

Nutella-is - what's not to like <3

Drengene har lært at spille yatzy, næsten i hvert fald :)

Selvom drengene kan være virkelig stride over for hinanden (OG mig) - forstår de også virkelig at holde sammen i tykt og tyndt <3

5 bøger nåede jeg at læse i ferien

Solbrune hænder kræver lidt neglelak og jeg kan godt lide de lyse nuancer, for så ses det ikke så tydeligt, når de begynder at skalle... Denne er en gammel sag, så jeg ved ikke om Matas stadig har den... ?

Under ferien fik jeg løbet 6 ture a cirka 5 km, men jeg er i gang med et helt indlæg om kost og motion (og min seneste vægtstatus), så det fortæller jeg mere om en af de nærmeste dage. Og nu kan august bare komme an :)

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...