onsdag den 12. juli 2017

WC renovering #5 - det sidste touch

E N D E L I G! Endelig er mit gæstetoilet blevet færdigt og jeg har kunne gå og nusse med de sidste detaljer. Som jeg vist har nævnt i nogle af de første afsnit i denne renoverings-føljeton, har jeg i mange år drømt om et sort/hvidt badeværelse - og så med tanken om at spice det op med én fed farve. Til at begynde med er det blevet turkis/petroleum. Så håndklæder (Føtex), potteskjuleren  og lysestagen (begge Søstrene Grene) har den fine farve, mens alt andet er holdt i sort/hvid.


Jeg mangler at finde en petroleumsfarvet (eller turkis) sæbedispenser - og jeg vil gerne have en matchende toiletbørste. Hvis jeg ikke kan finde en i den ønskede farve ender det nok med en sort, og jeg kan ret godt lide Sødahls Rubber, så det ender nok med sådan en. 

Billedhylden på væggen er fra IKEA og det samme er rammerne - pånær den store, som vist er fra Føtex. Avissiden deri fandt jeg under en af listerne, da jeg rev alt ned inden renoveringen. Avissiden er Berlingske Tidende fra d. 26. marts 1972. Jeg har sat to stykker syrefrit karton i rammen for at bevare avissiden bedst muligt (tak til jer på Instagram, som gav mig det råd :)).


Min veninde og hendes datter var forbi forleden, og de havde den lille orkide med - og jeg stod netop og ledte efter en lille blomst herhjemme.


I de andre rammer har jeg fyldt lidt sjove citater - ideerne har jeg fundet på Pinterest (et sandt mekka for gode ideer) og så har jeg selv lavet dem i Word. Håndcremen har jeg fået i en af de Goodiebox, jeg får én gang om måneden. Jeg er ret glad for den, og da jeg fandt ud af den kun koster 30-40 kr. i Kvickly blev jeg bare mere glad for den. Den lille hvide bloomingville vase fik jeg i fødselsdagsgave for 3 år siden.

– Dette indlæg indeholder affiliate links

2 kommentarer:

  1. Det blev da super med de sidste detaljer på plads :0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja - er også helt og aldeles vild med det <3

      Slet

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...