torsdag den 10. august 2017

Duften af sommer #3 - passionsfrugt

Duften og smagen af tropiske frugter som mango og passionsfrugt, får mig til at tænke på gyldne, solrige morgener ved stranden. Jeg elsker smagen af passionsfrugt (og også den danske pendant havtorn – nordens passionsfrugt), og jeg har tidligere brugt det i cheesecake og macarons. Jeg er også vild med Baresso’s Smootea med passionsfrugt, mums den er bare god.Da min veninde og jeg var i Sverige til Skt. Hans, var vi en tur i shoppingcentret i Malmø – vi vidste bare ikke, at der ville være lukket grundet den svenske midsommer. Vi måtte derfor nøjes med en tur i et supermarked. Jeg købte to slags te, for det første fordi jeg elsker te, for det andet fordi det er sjovt at smage nye teer, for det tredje var det med passionsfrugt – og det har jeg ikke set før.


For nylig har Bodylab lanceret en ny smagsvariant af deres proteinpulver, denne gang med mango/passionsfrugt – og jeg er solgt. Den minder lidt i smagen om Baressos smootea nævnt ovenfor, så den vil jeg nok komme til at bruge som en lækker forfriskning med en klat flødeskum og lidt Bodylab Zero passionstopping på indimellem herhjemme. Og selvfølgelig også bare med mælk som en hurtig shake om morgenen.Ekstra luksusudgave med lidt chokoladekrymmel


Hvad er din favoritopskrift med passionsfrugt (eller tropiske frugter)?

Og apropos min kokos-mani har Bodylab nu lanceret en kokosbar - og der er intropris og fri fragt indtil i morgen fredag d. 11/8 kl. 10 :) Jeg har selv lige bestilt en kasse :)
pssst: Der er også stadig intropris på det nye proteinpulver med passionsfrugt/mango - bare et lille hint :)

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...