onsdag den 27. september 2017

#minsgame

Kender du hashtagget #minsgame på Instagram? Det står for Minimalism Game, og det handler om at blive mere minimalistisk. Den første dag i måneden smider man én ting ud, dag to er det to ting, og sådan fortsætter man hele måneden. På Instagram følger jeg @ChristinaEllemo og hun er altså bare sej til #minsgame! Jeg er blevet lidt inspireret af hende, og er (ENDELIG) begyndt at få ryddet lidt ud herhjemme :) Det er ikke så struktureret som Christina, men indtil videre er der da røget en del ting ud.

En sæk fuld tøj er smidt ned til genbrug. Det er mest en masse gamle t-shirt samt noget af det tøj, som nu er blevet for stort til mig. Jeg mangler stadig at sortere nogle kjoler, men dem har jeg lidt sværere ved at smide ud/aflevere til genbrug..

5 lilla øjenskygger og to læbestifter er smidt ud - jeg bruger ALDRIG læbestift!

Flere øjenskygger, nogle øreringe og andet blandet makeup er røget ud.

Tre kogebøger ryger ned til genbrug, når jeg lige får pakket en kasse sammen med en masse andre småting.

NU er drengene for store til plastikkrus, og de vil hellere bruge deres små porcelænskrus med julemotiver på, når de indimellem vil have en kop te :)

En bunke små stofrester, som er for små til dukketøj er røget i en pose og ned på SFO til værkstedet.
Faktisk blev det til to fulde bæreposer, for havde også nogle større stofstykker, som jeg nu har indset ikke kommer i brug, så videre med det.

Nogle smykker og en metalæske er lagt ned i papkassen til genbrug.

Et hyndesæt til Babydan stolen- jeg fik det af en mor til drengenes veninder, da jeg på et tidspunkt skulle sy et hyndesæt, men siden har det bare ligget i skabet, så det ryger også ned til genbrug.

Min gamle håndbolsko og Olivers gamle sko er smidt ud, mens de pink stiletter ryger til genbrug.

Jeg er på ingen måde færdig med at rydde op og ud, for jeg har virkelig mange fyldte skabe og skuffer. Det er så dejligt befriende at få tømt lidt ud, synes mit lille hus er lidt for proppet i øjeblikket.

I oktober vil jeg dog sætte fokus på Kræftforskning og som de to forrige år donere 10% af min omsætning til Knæk Cancer, men mere om det i et kommende indlæg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...