lørdag den 30. september 2017

September 2017

September har været en travl måned, og det kan jeg godt mærke på mit energiniveau. Jeg kan godt mærke, jeg skal lære at passe bedre på mig selv - og det gjorde jeg for én gangs skyld i dag, da jeg sov en middagslur :) Det kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst har gjort :)

Det her må være mit nye motto!

Mine forældre var til 80 års fødselsdag, og jeg stod for kortet.
Ballonerne er lavet med en punch fra Panduro Hobby, men "80" er skåret på min Silhouette Cameo.
Det blå glimmer-klister-folie er fra Hobbygården i Kaas

Jeg er kommet i gang med at løbe et par gange om ugen igen, og så er jeg begyndt at træne håndbold igen. Der er kun ét damehold i min klub, og de spiller i 3. division. Mit mål er at komme med ud til kamp, men jeg er godt klar over jeg lige skal i træning igen. De sidste 3-5 år har jeg spillet kampe, men ikke trænet meget (sådan er det på mit old girls hold)

Det er hårdt for fingrene at begynde med håndbold igen - især når der bliver brugt lidt rigeligt med harpiks! Jeg bruger kun sjældent harpiks, og det er jo svært at kontrollere de andres forbrug. Men de her vabler havde jeg 'glæde' af i et par uger :)


Jeg har haft lånt denne bog i månedsvis, og nu har jeg endelig fået læst de sidste par historier. Jeg har nu reserveret bogen "Hercules", hvor en masse piloter i Forsvaret fortæller deres små anekdoter med det store transportfly.  C-130J Hercules har en helt speciel plads i mit hjerte, og jeg glæder mig meget til at læse piloternes oplevelser. 

Min venindes søn synes selen gnavede, så jeg syede en hurtig sele-beskytter til ham. Han elsker biler, så den var et klart hit.

Kæresten gav mig blomster :)

Et sæt hynder til trip trap stolen

En smuk solnedgang over min bebyggelse 

Jeg har syet et støvcover til kærestens mixerpult OG med hans logo skåret ud på Sillen :) Han er nu ret begejstret for mine mange maskiner :)

Vi var i biffen sidste lørdag og se den nye Ninjago film.

Mathias er fyldt 6 år - min store lille dreng <3

Jeg har købt og indpakket de første to julegaver - så tidligt har jeg vist aldrig været igang før...

I torsdags var vi med arbejdet på rundvisning på Carlsberg, hvor min veninde/kollega og jeg gik en tur i stalden og så på de fine jyske bryggerheste. Vi morede os gevaldigt over et par af navnene: "Jern" og"Louis X-tra Jern"...


Jeg har fået læst denne bog færdig, og jeg har efterfølgeren liggende. Jeg håber jeg snart kommer igang med den, ellers bliver det nok i efterårsferien, som står på sommerhushygge med hele familien. Jeg glæder mig sådan, 10 arbejdsdage og så er det ferie. Efter ferien glæder jeg mig til at hilse på nogle internationale kollegaer igen.

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...