mandag den 2. oktober 2017

Gaver til niecerne - Mathilde 6 år

I lørdags havde jeg et par tiltrængte timer ved symaskinerne, det er sørme ikke meget jeg har tid til i øjeblikket :( Men gaverne til min søde niece Mathilde skulle jo laves færdig. Hun bliver 6 år i dag, og det fejrede vi med frokost hos dem i går.

I sommers fortalte hun mig, at hun ønskede sig en kjole med Frost, og den skulle have snurre-rundt-skørt! Jeg har taget en almindelig ranglanbluse fra Ottobre og tilsat en helsolsnederdel. Kjolen var lidt til den store side, men hun er vild med den :)

Udover kjole til hende selv, ønskede hun sig tøj til dukken - og det passer jo perfekt ind i min oprydning i stoflageret, for jeg fandt en masse mindre stykker jersey og fik syet lidt forskelligt tøj til dukken. Det er en lille smule for stort til Mathias' dukke, men jeg håber det går an på Mathildes babyborn.

Derudover fik jeg syet en etlagselefanthue til Mathildes lillesøster Augusta - hun vil IKKE have hue på, men til Mathias' fødselsdag så hun dette stof i mit skab, så måske det gør at hun nemmere vil have hue på? 

Normalt plejer fasters ting at skabe stor glæde hos de to dejlige piger, så det håber jeg også disse ting gør.

2 kommentarer:

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...