lørdag den 4. november 2017

Mine ønsker

Julen nærmer sig stille og roligt. Jeg ved godt, vi kun lige er gået ind i november, men julen fylder allerede godt i alle butikkerne. Jeg ELSKER jul og glæder mig til igen at skulle holde jul med mine drenge. Med julen kommer også al hyggen, pynten og gaverne - jeg elsker at lave og give gaver, men jeg elsker altså også at få gaver :) Og jeg håber da at nogle af disse ting kommer til at ligge under grantræet hjemme hos mine forældre.

Lækker scrub med hindbærduft - kan bl.a. fås i Matas. Et andet ønske fra Matas er løs pudder fra Nilens Jord, for det står jeg virkelig og mangler.

Et klassisk ønske på min ønskeseddel er bøger - jeg ELSKER bøger! De seneste år er jeg dog begyndt at bruge biblioteket mere og mere, men de serier, hvor jeg har alle andre bøger, vil jeg også gerne have de nye. Det betyder bl.a. at den her Shopaholic bog samt den nyeste Läckberg bog er blandt mine ønsker.


Pilgrim vedhæng i sort sølv med "M" og "O" samt en kæde til vil gøre mig meget meget glad.

Ud til haven kunne jeg godt tænke mig et bålfad, og det her er ret så praktisk, fordi der kan opbevares lidt brænde i det.

Jeg har også forskellige ønsker til hjemmet, nogle glas og noget pynt. Og så har jeg nogle flere smykker på ønskesedlen. Jeg tænker også der skal noget tøj på min ønskeseddel - især mine forældre er rigtig gode til at finde lækkert tøj til mig :) Er du begyndt at lave ønskeseddel til jul?

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...