tirsdag den 21. november 2017

Stilhed og introverthed

Der er lidt stille i øjeblikket, og det skyldes, at jeg er ramt af flere kurser i træk. Fredag d. 10/11 var der trivselskursus på arbejdet, og i sidste uge var jeg først på 2,5 dags ledelseskursus med overnatning og efterfølgende seminar med min afdeling (også med overnatning). Så tre dage med aktivitet fra kl. 8 til kl. 22 - og det tog ret så hårdt på kræfterne!

Smuk morgen i Gadstrup v. Roskilde

Kursus morgenmad :)

Seminaret med arbejdet handlede i høj grad om trivsel og personlighedstyper ved BMTI-testen. Det kom bag på flere, at jeg primært er introvert, for det betyder IKKE at jeg er indadvendt, grå mus eller lignende. Det betyder, at jeg har brug for STILHED og min familie, når jeg skal lade batterierne op. Så onsdag aften gik jeg tilbage til mit værelse, da dagens program var slut. Efter tre fulde dage med socialt samvær havde jeg behov for mig-tid. Jeg ved, at jeg skal været opmærksom på, hvor mange aftaler jeg har, for ikke at brænde ud - og det er vist det vigtigste jeg tager med mig hjem :)

Jeg har tidligere læst denne bog af Anna Skyggebjerg, hvor jeg også kunne genkende noget af det i mig selv - hvis du er nysgerrig kan testen vist tages gratis på jobindex.dk :)

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker kommentarer, så skriv gerne et par ord :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...